Ultimaker lanceert vernieuwde Cura software

Ultimaker lanceert vernieuwde Cura software

Ultimaker lanceert vernieuwde Cura software
Ultimaker lanceert vandaag, 1 juli 2015, een compleet vernieuwde versie van het softwareprogramma Cura. Cura is op dit moment een van de meest populaire software suites in de 3D-design en printen. De software is ongelooflijk populair en zeer veelzijdig en het wordt met de vernieuwde versie alleen maar beter.

Wat is er nieuw aan Cura? Ultimaker zegt dat ze het softwareprogramma compleet vanaf de grond hebben veranderd, zo heeft Ultimaker nieuwe functies toegepast en verouderde functies zijn verwijderd. Tijdens het vernieuwen van Cura, zal de oudere versie van het programma nog blijven werken. Compleet met ondersteuning van het programma.

De nieuwe functies in Cura bevatten een aantal nieuwe opties zoals tijd-kwaliteit slider, undo/redo knop en een intuïtievere interface. Ook zullen enkele opties niet meer beschikbaar zijn of zullen opnieuw worden toegevoegd in de loop van de tijd. Windows XP support zal definitief gaan verdwijnen. Dit komt doordat Microsoft zelf geen ondersteuning meer geeft aan het XP-platform.

2 antwoorden
 1. Charlaine
  Charlaine zegt:

  Hallo,

  Interessant artikel! Mijn broer is bezig om een website te bouwen waarbij onder andere 3D software zoals Cura kan worden gereviewed door gebruikers. Ook kun je dan badges verdienen.

  Als mensen geïnteresseerd zijn in de site kunnen zij zich alvast aanmelden op http://www.3dreview.nl.

  Ik hoop hiermee mijn broer een beetje te helpen :-)

  Groetjes,

  Charlaine

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.