Ultimaker naar Creative Valley Utrecht

Ultimaker naar Creative Valley Utrecht

Ultimaker naar Creative Valley Utrecht
Recent is door 3D-printermaker Ultimaker een langjarig huurcontract getekend voor kantoorruimte in het in aanbouw zijnde kantoorgebouw Creative Valley Utrecht CS. Ultimaker gaat 3.450 m2 kantoorruimte huren.

Ultimaker is in 2011 opgericht door een kleine groep innovators en creatieve denkers en is snel uitgegroeid tot een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van 3D-printers. Ultimaker heeft vestigingen in Nederland, Boston en Singapore en productiefaciliteiten in Nederland en de VS. Ultimaker was een van de eerste bedrijven die 3D-printen toegankelijk maakten voor eindgebruikers.

Jos Burger van Ultimaker: ‘In de ‘war on talent’ is het heel belangrijk voor ons om de ideale werkomgeving te bieden aan onze werknemers. Creative Valley is niet alleen een bijzonder gebouw wat is ontwikkeld en bedacht voor interactie en inspiratie. Het biedt met al haar faciliteiten en diensten een omgeving waarover werkelijk alles is nagedacht.’

Midden in het bruisende stationsgebied van Utrecht opent Creative Valley Utrecht CS in januari 2019 haar deuren. Pal aan het nieuwe Stationsplein, met directe toegang tot de binnenstad van Utrecht, wordt totaal circa 8.500 m2 aan hoogwaardige werkplekken, serviced offices en vergaderconcepten gerealiseerd.

(Bron: Vastgoedmarkt)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.