Vliegtuigmaaltijden uit 3D Printer

Vliegtuigmaaltijden uit 3D Printer

Vliegtuigmaaltijden uit 3D Printer
3D Printen begint voor vele mensen de gewoonste zaak van de wereld worden. Dat geldt ook voor het 3D Printen van eten. Steeds meer bedrijven zijn bezig met het maken van 3D printers die in staat zijn om eten te kunnen printen. Binnen een aantal jaren zullen 3D Printers in staat zijn om complete maaltijden te printen.

Een groep design studenten uit India van de Indian Institute of Technology Guwahati, zijn met het idee gekomen om vliegtuigmaaltijden te gaan 3D Printen tijdens de vlucht. Vyzak AS, Dhvanil Patel, Dipendra Namdeo, Ritesh Ranjan Singh en Rohan Vijay hebben dit concept uitgewerkt om deel te nemen aan de OzCHI24 annual international student design competitie. Deze competitie start op zaterdag 20 oktober.

Sky Kitchen

De Sky Kitchen zoals de studenten het project hebben genoemd, heeft als doel om vliegtuigmaaltijden te gaan printen tijdens de vlucht. Het is de bedoeling dat passagiers straks via een touchscreen in de stoel hun maaltijden kunnen samenstellen. Uit eindelijk zal de gekozen maaltijd worden 3D geprint en binnen enkele minuten worden geserveerd. Passagiers hebben, afhankelijk van de tijdstip van de vlucht, de mogelijkheid om een ontbijt, lunch of diner te bestellen na keuze.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.