XYZPrinting kondigt twee 3D-Food printers aan

XYZPrinting kondigt twee 3D-Food printers aan

XYZPrinting kondigt twee 3D-Food printers aan
We schreven er al eerder over. De opkomst van 3D-Printers waarmee voedsel geprint kan worden. Zo is er een groep Indiërs die bezig zijn om een 3D-Printer te ontwikkelen die straks maaltijden print tijdens een vlucht, zijn er Britten die een printer hebben ontwikkeld waarmee taarten versierd kunnen worden en is het op dit moment wachten op de eerste 3D-Printer waar groente en fruit uit komt.

Het Taiwanese XYZprinting is ook bezig met het maken van twee 3D-Printers waarmee voedsel kan worden geprint. Het bedrijf – die nog een naam moet bedenken voor de printers – wil de beide 3D-Printers rond juni volgend jaar op de markt gaan uitbrengen. Hoewel XYZprinting nog geen prijs heeft genoemd voor de printers, heeft het bedrijf wel aangegeven ruim onder de prijzen te willen zitten van de concurrenten die op dit moment voor een 3D-foodprinter rond de $3000 tot $5000 vragen.

Speciale voeding capsules

In tegenstelling tot andere 3D-Food printers, zullen de printers van XYZPrinting speciale voeding capsules, gevuld met diverse ingrediënten om eetbare items zoals pizza, koekjes en snoep afdrukken. De CEO van XYZPrinting, Simon Shen, demonstreerde de twee 3D-Printers. Eén van de printers is instaat om voedsel binnen vijf minuten te printen. De andere 3D-Printer beschikt over drie print spuitkoppen waarmee de printer instaat is om drie verschillende ingrediënten tegelijkertijd kan printen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.