Yeehaw 3D-printer is een printer speciaal voor kinderen

Yeehaw 3D-printer is een printer speciaal voor kinderen

Yeehaw 3D-printer is een printer speciaal voor kinderen
De Yeehaw 3D-printer is een printer die speciaal is ontwikkeld voor kinderen met maakdrang. De 3D-printer maakt het mogelijk dat kinderen hun eigen talenten kunnen ontdekken, nieuwe vaardigheden kunnen leren en dingen kunnen cireeren zonder beperkingen.

Kinderen kunnen met de Yeehaw 3D-printer hun eigen speelgoed printen. Hiervoor hebben de makers van de 3D-printer een speciale Yeehaw-app ontwikkeld waarmee kinderen hun eigen speelgoed pixel voor pixel kunnen maken.

De Yeehaw 3D-printer is veilig in gebruik waardoor kinderen zelf de printer kunnen bedienen. Alle onderdelen aan de 3d-printer zijn veilig. Zo heeft de 3D-printer een veiligheid deurtje die afgesloten wordt tijdens het printen. Er zitten ook sensoren in de printer die ervoor zorgen dat het printen meteen stopt als bijvoorbeeld iemand tegen de printer aanstoot.

Als het 3D-printen klaar is dan zal de nozzle zich automatische terugtrekken waardoor je het print object makkelijk kunt pakken. Het fijne aan de Yeehaw 3D-printer is dat je het hele printproces kunt volgen. Dit komt doordat de printer voor een groot deel doorzichtig is.

Prijs Yeehaw 3D-printer

De 3D-printer gaat maar 250 dollar kosten voor de vroege vogels, er van uitgaande dat de Indiegogo-campagne die op dit moment loopt tot een goed einde komt. Daarna gaat de 3D-printer ongeveer 500 dollar kosten, wat nog vrij goedkoop is voor een 3D-printer.

3D-printer voor kinderen

Een 3D-printer speciaal voor kinderen wordt steeds populairder. In 2014 kwam de eerste 3D-printer speciaal voor kinderen op de markt. De Printeer. Daarna volgden o.a. nog de Rever 3D-printer, de 3Doodler printing pen speciaal voor kinderen en kwam speelgoedfabrikant Mattel ook met een eigen 3D-printer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *