ZiggZagg ambieert nummer 2-positie op 3D-printing-markt

ZiggZagg ambieert nummer 2-positie op 3D-printing-markt

ZiggZagg ambieert nummer 2-positie op 3D-printing-markt
De dienstverlening van ZiggZagg N.V. (Aalter), in handen van de familie Seynaeve, gaat verder dan die van de pure 3D print-service bedrijven. Het bedrijf tekent bij voorkeur voor de begeleiding van de klant over het hele traject: van idee, over design en prototyping, tot het eindproduct.

Onder eigen dak beschikt ZiggZagg inmiddels over zowat alle beschikbare 3D-technieken om de klant optimaal te servicen. Indien nodig, gebeurt dat in combinatie met bestaande technologieën, zoals CNC-milling, laser cutting en reverse engineering. Ceo Stijn Paridaens beschouwt het bedrijf dan ook als een speler in digital manufacturing, veeleer dan in additive manufacturing.

3DEE N.V.

Stijn Paridaens stond aan de bakermat van 3DEE N.V. (Antwerpen), dat zich als 3D print-service bedrijf op de B2C- en B2B2C-sector toespitste. Vrij snel kocht de familie Seynaeve zich in het bedrijf in. Onlangs werden alle activiteiten naar Aalter overgeheveld, waar 3DEE in ZiggZagg N.V. werd ingekapseld, met een verdubbeling van de productiecapaciteit tot gevolg.

Laatstgenoemd bedrijf, aanvankelijk gevestigd in Adegem, kwam in 2014 binnen de invloedssfeer van de familie Seynaeve te liggen met als bedoeling 3D printing-expertise te verwerven voor mogelijke toepassing binnen de eigen bedrijven. De ondernemersfamilie controleert bedrijven als Omco/BMT en, sinds kort, VCST. In de praktijk is de BMT Groep pas sinds een drietal maanden een interne klant van ZiggZagg. Lees het hele artikel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.