De zin en onzin van 3D-printing

‘De zin en onzin van 3D-printing’

De  zin en onzin van 3D-printing
Ondernemer Donald Spaans zal op het Nationaal Kunststof Congres op 5 april de hype van 3D-printing in perspectief plaatsen door zinnige maar ook onzinnige toepassingen naar voren te brengen.

Donald Spaans is ondernemer en ingenieur in hart en nieren. Als student was hij al druk met ondernemende initiatieven naast zijn studie mechanical engineering. Drie jaar geleden is Spaans afgestudeerd op het 3D-printen van spuitgietmatrijzen waarna hij TrendingIndustries heeft opgericht

Nationaal Kunststof Congres

Deze start-up groeit sterk door de onderscheidende propositie, namelijk het ervoor zorgen dat nieuwe kunststof producten snel op de markt kunnen worden gelanceerd door de opstartseries in korte tijd te realiseren. Tijdens het Nationaal Kunststof Congres op 5 april in Steenwijk zal Spaans een kritische blik werpen op 3D-printen voor end-use-toepassingen. Het bedrijf van Donald Spaans werkt veel met driedimensionaal printen voor zowel prototyping als end-use-producten. Spaans zal op het congres de hype van 3D-printing in perspectief plaatsen door zinnige én onzinnige toepassingen van 3D-printen naar voren te brengen.

(Bron: Kunststof & Rubber)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.