ZMorph introduceert 3D-Printers in de VS

ZMorph introduceert 3D-Printers in de VS

ZMorph introduceert 3D-Printers in de VS
Het Poolse bedrijf ZMorph uit Wroclaw gaat hun gelijknamige 3D-Printers introduceren in de Verenigde Staten. Dit om een concurrerende positie in te nemen in de wereld van de 3D-Printers. Eind 2013 werden de eerste 3D-Printers van ZMorph verkocht in Europa.

Het bedrijf verscheepte de 3D-Printers naar landen als Frankrijk, Finland, Zweden, Turkije, Rusland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Enige tijd geleden besloot het bedrijf te gaan uitbreiden. Het bedrijf opende onlangs hun eerste winkel in Haarlem.

Przemek Jaworski, CEO zei: “Binnen een zeer korte periode, is het 3D-Printen erg populair geworden en heeft het printen al veel invloed op verschillende industrieën. Denk hierbij 3D-Printen in de mode-industrie of het printen van voedsel. Maar ook het 3D-Printen in de medische wereld. Het is bijna onvoorstelbaar hoe snel de mogelijkheden op het gebied van 3D-Printen zijn”.

Printen met ZMorph

Met de 3D-Printers van het bedrijf kun je met verschillende materialen 3D-Printen. Zo kun je met meerdere kleuren tegelijkertijd printen, je kan printen met zowel PLA als ABS, je kunt met nylon printen, voedsel printen en nog veel meer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.